Draaien en frezen

Maatwerk met precisie.

Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het vervaardigen van nauwkeurige onderdelen die voldoen aan uw specifieke eisen. Met geavanceerde machines, ervaren vakmensen en toewijding aan kwaliteit, streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Meer weten? Direct contact:

Draaien

Of u nu eenvoudige of complexe geometrieën nodig heeft, wij hebben de expertise en technologie om aan uw vereisten te voldoen. Onze ervaren draaiers zijn bedreven in het werken met verschillende metalen en kunststoffen en zorgen ervoor dat elk onderdeel tot in de kleinste details wordt bewerkt.

Of het nu gaat om prototypes, enkele stuks of grotere series, we begrijpen dat precisie van cruciaal belang is. We zijn in staat om strakke toleranties te handhaven en consistente resultaten te leveren. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw onderdelen voldoen aan de hoogste industriestandaarden.

Frezen

Onze freesdiensten bieden een brede reeks mogelijkheden voor het bewerken van metalen en kunststoffen. Met behulp van geavanceerde CNC-freesmachines kunnen we complexe vormen en contouren nauwkeurig reproduceren. Of het nu gaat om het frezen van enkele onderdelen of grote series, we hebben de capaciteit en technische expertise om aan uw behoeften te voldoen.

We begrijpen de eigenschappen van verschillende materialen en passen de juiste freesstrategieën toe om optimale resultaten te bereiken. Of het nu gaat om het produceren van nauwkeurige toleranties, complexe oppervlakteafwerking of het vervaardigen van prototypes, we leveren onderdelen van hoge kwaliteit die voldoen aan uw specificaties.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We zijn bedreven in het bewerken van zowel metalen als kunststoffen. Of het nu gaat om roestvrij staal, aluminium, messing, nylon of andere materialen, we hebben de kennis en mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Elk onderdeel dat we produceren, ondergaat grondige inspecties om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Meer weten?

Omdat geen enkele situatie en geen enkel bedrijf gelijk is, kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Stuur ons een mail of bel ons, dan nemen wij contact met u op voor een telefonische afspraak of een afspraak op uw locatie.

Laat ons contact met u opnemen