Duurzaamheid

Duurzaamheid is hét containerbegrip van deze tijd, een breed begrip waar iedereen anders tegenaan kijkt en anders mee om gaat. Bij Desmaco proberen we duurzaamheid op onze eigen manier toe te passen binnen ons bedrijf. 

Onderdelen hergebruiken

Een vorm van duurzaamheid binnen Desmaco is bijvoorbeeld door, naast nieuwe onderdelen, ook (gereviseerde) gebruikte onderdelen aan te bieden en te gebruiken. Deze onderdelen zijn volledig functioneel en nagekeken door onze experts. Deze onderdelen zijn vaak voordeliger voor onze klanten en direct leverbaar vanuit ons magazijn, hierdoor besparen we productiekosten en werken we onbewust ook mee aan het verlagen van de CO2-uitstoot door het aantal autokilometers te verlagen, transport vanuit onze leveranciers is zo namelijk niet nodig.

Machines hergebruiken

Daarnaast veranderen technologieën continue, hierdoor kan het voorkomen dat de machines van onze klanten niet meer volledig aansluiten bij hun wensen of bij de toepassing waarvoor ze de machine nodig hebben, in dat geval zijn wij er ook en denken we graag mee. Soms is het mogelijk om een machine zo te modificeren dat deze weer aansluit op de behoefte van de klant en kunnen we de machine dus als het ware ‘’hergebruiken’’.

Meer weten?

Omdat geen enkele situatie en geen enkel bedrijf gelijk is, kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Stuur ons een mail of bel ons, dan nemen wij contact met u op voor een telefonische afspraak of een afspraak op uw locatie.

Laat ons contact met u opnemen