Over Desmaco

Desmaco is een familiebedrijf dat actief is in de Benelux en gevestigd is in Tilburg (Noord-Brabant, Nederland). Onze Brabantse nuchterheid in combinatie met onze kennis en ervaring staat garant voor transparantie, service van topkwaliteit en een no-nonsense mentaliteit.

Uw probleem, onze specialiteit

Specialisten zijn en blijven binnen onze branche en onze klanten voorzien van goede service, dat is waar wij dagelijks voor gaan. In onze werkplaats en bij klanten op locatie werken wij dagelijks aan uiteenlopende vleesverwerkende machines, daarnaast zijn wij ook doorlopend bezig met het ontwikkelen van nieuwe machines en modificeren van bestaande oplossingen zodat deze nog beter aansluiten op de wensen van onze klanten. Onze klanten zijn stuk voor stuk experts met hart voor hun vak: van lokale slager tot internationale producenten in de vlees- en snackindustrie.

Altijd in beweging

De wereld is in beweging, technologieën en de wensen van klanten veranderen doorlopend, ook in onze sector. Wij bewegen met deze ontwikkelingen mee en zijn continue op zoek naar nieuwe manieren om in te spelen op al deze veranderingen. We passen nieuwe technologieën toe op nieuwe en bestaande toepassingen zodat onze klanten nog beter kunnen inspelen op de vraag van de markt, denk hierbij bijvoorbeeld aan de toenemende vraag naar vegetarische en veganistische producten. Als partner staan we voor u klaar, bij ieder vraagstuk.

Meer weten?

Omdat geen enkele situatie en geen enkel bedrijf gelijk is, kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Stuur ons een mail of bel ons, dan nemen wij contact met u op voor een telefonische afspraak of een afspraak op uw locatie.

Laat ons contact met u opnemen